تازه‌ترین نوشته‌ها

تاریخ امتحانات پایان ترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی (96-1395)

دانشجویان گرامی رشته های دانشکده ادبیات و علوم انسانی می توانند تاریخ کلیه امتحانات (همه مقاطع) را از طریق لینک زیر دریافت نمایند.

فایل تاریخ امتحانات

برگزاري نشست تخصصي دانشگاه، شهر صنعتي و سبك زندگي

به همت امور فرهنگي دانشگاه و با همكاري پژوهشكده فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اولين نشست تخصصي دانشگاه، شهر صنعتي و سبك زندگي با حضور معاونين، مديران و كارشناسان فرهنگي استان 27 بهمن ماه در سالن دفاعيه دانشكده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

برگزاري جشنواره فرهنگي، هنري، ورزشي بزرگداشت دهه فجر

همزمان با فرارسيدن سي و هشتمين بهار پيروزي انقلاب اسلامي و ايام خجسته دهه فجر جشنواره فرهنگي، هنري، ورزشي بزرگداشت دهه فجر ويژه همكاران دانشگاه و خانواده هاي محترم ايشان با رويكرد "ورزش، سلامتي، فرهنگ و معنويت انقلابي" درروز جمعه 15 بهمن ماه در فضايي صميمانه و مهيج در سالن ورزش فجر پرديس برگزار گرديد.

انتخابات داخلی انجمن دانش آموختگان و جلسه با ریاست محترم دانشگاه اراک

پس از برگزاری دومین نشست هیئت‌مدیره با حضور آقایان ذوالانواری، مهدی‌پور، نظام‌دوست، فدایی و خانم‎ها جواهری و نوری به عنوان اعضای هیئت نظارت و ابلاغ اساسنامه و نتیجه انتخابات مجمع، سومین نشست هیئت‌مدیره از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۱۳ شهریور ماه ۱۳۹۵ برگزار گردید و با رأی‌گیری کتبی سمت اعضای هیئت‌مدیره تعیین شد.