انتخابات داخلی انجمن دانش آموختگان و جلسه با ریاست محترم دانشگاه اراک

پس از برگزاری دومین نشست هیئت‌مدیره با حضور آقایان ذوالانواری، مهدی‌پور، نظام‌دوست، فدایی و خانم‎ها جواهری و نوری به عنوان اعضای هیئت نظارت و ابلاغ اساسنامه و نتیجه انتخابات مجمع، سومین نشست هیئت‌مدیره از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۱۳ شهریور ماه ۱۳۹۵ برگزار گردید و با رأی‌گیری کتبی سمت اعضای هیئت‌مدیره تعیین شد.

در ادامه پنجمین نشست از ساعت ۱۱ و ششمین نشست از ساعت ۱۴ و هفتمین نشست با حضور ریاست دانشگاه و آقایان نظام‌دوست و ذوالانواری، از ساعت ۱۶ برگزار شد که مصوبات نشست‌های پنجم تا هفتم، با حضور تمامی اعضای هیئت‌مدیره: آقایان بیاتانی (رئیس)، فخرایی (نایب‌رئیس)، رضائی (دبیراجرایی)، تقوایی‌راد (خزانه‌دار) و خانم نعمتی (منشی و مسؤول دبیرخانه) و همچنین آقایان امامداد و جعفرمنش (اعضای علی‌البدل هیئت‌مدیره) و آقای صیدی (بازرس) برگزار شد.

در این نشست صمیمی آقای دکتر حمیدی ریاست محترم دانشگاه اراک نسبت به تشکیل این انجمن ابراز خرسندی و درخصوص همکاری های بیشتری بین انجمن دانش آموختگان و دانشگاه صحبت کردند.

آقای بیاتانی رییس هیئت مدیره انجمن نیز از همکاری های دانشگاه در برگزاری مجمع عمومی انجمن در تاریخ ۳۱ تیرماه ۹۵ تقدیر و تشکر نمودند.

در ادامه آقایان دکتر رضایی و جناب آقای فخرایی تعدادی از مصوبات انجمن و برنامه های آتی را بازگو کردند و مهندس تقوایی راد موفقیت انجمن دانش آموختگان را در معرفی بهتر دانشگاه اراک به جامعه علمی وجذب خیرین، دانشجویان و اساتیدی که از سطح علمی بالاتری برخوردار هستند بسیار موثر دانست.

Hello my friend! I want to say that this article is awesome, great
written and include almost all vital infos.
I would like to peer extra posts like this.
[ پاسخ ]

Hello my friend! I want to say that this article is
awesome, great written and include almost all vital infos.
I would like to peer extra posts like this.
[ پاسخ ]

These are truly great ideas in regarding blogging.
You have touched some pleasant factors here. Any way keep up wrinting.
[ پاسخ ]

These are truly great ideas in regarding blogging.

You have touched some pleasant factors here. Any way keep up wrinting.

دیدگاه‌ها

XML دیدگاه ها: RSS | Atom