برگزاري جشنواره فرهنگي، هنري، ورزشي بزرگداشت دهه فجر

جشنواره در 2 بخش ورزشي و فرهنگي و هنري آغاز به كار نمود و در ابتدا متقاضيان جهت شركت در مسابقه دارت ثبت نام نموده و و در رقابتي نفس گير و پر شور و نشاط 5 نفر از همكاران توانستند امتياز بالاي 50 را كسب نموده و شانس دريافت جايزه را كسب نمايند.

همزمان با مسابقه دارت رقابت تفريحي بازي پينگ پنگ در جريان بود و خانواده هاي محترم كاركنان دانشگاه از اين بازي استقبال نمودند.

درگوشه اي ديگر از سالن غرفه اي از آثار صنايع دستي همكاران و خانواده هاي ايشان تعبيه شده بود.

مسابقات دومينو از ديگر برنامه هاي ورزشي در جشنواره محسوب مي شد كه در 2 بخش تاپلينگ(در قالب 5 گروه كه از قبل ثبت نام كرده بودند) و برج سازي كه شركت كنندگان مي توانستند با ثبت نام در حين برگزاري مسابقه در اين بخش شركت نمايند به كار خود ادامه نمود.

جشنواره فرهنگي و هنري نيز ساعت 10/30 شروع و اجراي موسيقي، برگزاري برنامه شعبده بازي و تردستي، اجراي نمايش طنز از جمله آيتم هاي اين جشنواره بود.

در پايان جشنواره به رتبه هاي برتر مسابقه دارت و مسابقه دومينو بخش برج سازي هدايايي نفيس اهداء گرديد.

جهت ترويج فرهنگ بازي دومينو و همچنين تشويق شركت كنندگان در نمايشگاه آثار صنايع دستي؛ به تمامي شركت كنندگان هدايايي اهداء گرديد.

Normally I do not read post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to check
out and do it! Your writing style has been surprised
me. Thank you, quite nice post.
[ پاسخ ]

Normally I do not read post on blogs, but I would like
to say that this write-up very forced me to check out
and do it! Your writing style has been surprised me.
Thank you, quite nice post.

Thanks for finally talking about >برگزاري جشنواره فرهنگي، هنري، ورزشي بزرگداشت
دهه فجر - دانشکاه اراک <Loved it!
[ پاسخ ]

Thanks for finally talking about >برگزاري جشنواره فرهنگي، هنري، ورزشي بزرگداشت دهه فجر - دانشکاه اراک <Loved it!

دیدگاه‌ها

XML دیدگاه ها: RSS | Atom